netten.jpg

TAROPLAST is een van de snelst groeiende compoundeurs in Europa met een groot scala aan engineering plastics. Dit varieert van PA6, PA6.6, PBT, ABS, PC en blends maar ook speciale PP lang glasvezel compounds welke in sommige gevallen bijvoorbeeld Polyamides kunnen vervangen. TAROPLAST was op zoek naar een kennispartner welke naast de verkoop ook de zorg kon dragen voor een stuk technische ondersteuning tijdens ontwikkeling van een product en het proefspuiten ervan. Men vond hierin Korrels als kennis partner. KORRELS BV is naast de eigen ontwikkeling en productie van TPE compounds met 4KFLEX het producten programma aan het uitbreiden om zo een totaal pakket aan polymeren en compound te maken. De samenwerking met TAROPLAST is bijzonder omdat voor veel 2K oplossingen voor Polyamide en ABS blends gekozen wordt. De combinatie met 4KFLEX Elastomeren is hiermee verzekerd van een super hechting. Door middel van het delen van kennis versterkt dit het uiteindelijke resultaat.

Een nieuw project ? Een nieuw ontwerp of een nieuw product ? een flexibel team van Korrels en Taro plast staan klaar om u te helpen en waar nodig te adviseren.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de materialen van TAROPLAST of deze materialen gebruiken dan kunt u contact opnemen met Tim Harmsma: 038 447 93 25.    

Technische informatie

Taroplast product overzicht 2 3

Taroplast product folder

Taromid 2 5

Taromid

Taroplast PBT info

Taroplast PBT info

Taroplast product overzicht algemeen thumb

Taroplast product overview

Taroplast UL overzicht materialen

Taroplast UL overview materials

Meer informatie? Bel snel, Tel. 038 - 447 93 25

Wij zijn gewend uw vraag snel in behandeling te nemen.